Čisora uhapšen, Hej u bjekstvu

"U ovom trenutku ne znamo gdje je gospodin Hej. U potrazi smo za njim. Nije bio u hotelu, a nismo ga vidjeli na aerodromu“, rekao je portparol minhenske kriminalističke policije
0 komentar(a)
Čisora i Vitalij Kličko, Foto: Reuters
Čisora i Vitalij Kličko, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.02.2012. 12:54h

Britanski boksers Derek Čisora priveden je od strane nemačkih policije poslije tuče sa kolegom Dejvidom Hejom u Minhenu.

Čisora i njegov trener Don Čarls uhapšeni su na aerodroma u sklopu istrage o skandalu koji je izbio nakon meča sa Vitalijem Kličkom.

Haj i Čisora sukobili su se na konferenciji za novinare, a policija još uvijek traga za Hejom, koji nije bio u hotelu kada ga je policija tražila radi ispotivanja.

"Policija je pokupila gospodina Čisoru na aerodromu oko 10.30 sati i priveden je zbog istrage oko incidenta. Htjeli smo da privedemo i gospodina Heja, ali su nam u hotelu rekli da se upravo odjavio. U ovom trenutku ne znamo gdje je gospodin Hej. U potrazi smo za njim. Nije bio u hotelu, a nismo ga vidjeli na aerodromu“, rekao je portparol minhenske kriminalističke policije.

Čisora je kažnjen od strane Svjetske bokserske federacije sa 50.000 dolara nakon što je ošamario Kličko na mjerenje u petak.

Britanski odbor za kontrolu je saopštila da će razmotriti incident i odlučiti o kaznama za Čisoru i Heja.

Bonus video: