Razbijena banda koja je izvršila više krađa u kućama u okolini Bara

Osumnjičeni su mladići iz Bara, među kojima je i nekoliko maloljetnika i to H.M. (17) koji se sumnjiči za 5 teških krađa i jedno krivično djelo krađa
150 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2012. 12:53h

Barska policija je rasvijetliva više krivičnih djela na području opštine i uhapsila deset lica protiv kojih su podnijete krivične prijave.

Osumnjičeni su mladići iz Bara, među kojima je i nekoliko maloljetnika i to H.M. (17) koji se sumnjiči za 5 teških krađa i jedno krivično djelo krađa, S.J. (17) osumnjičen za tri teške krađe i 4 teške krađe u pokušaju, V.D. (16) i E.M. (16) osumnjičeni za po tri teške krađe i dvije krađe u pokušaju, E.I. (17) zbog sumnje da je počinio dvije krađe i jedno krivično djelo pomaganja.

Uhapšeni su i H.K. (18) iz Bara, kao i njegovi sugrađani A.B. (18) i A.R. (18) koji su takođe osumnjičeni za krađe ili pokušaje krađa.

Za djela prikrivanja i pomaganja su osumnjičeni i M.S. (21) i S.A. (24), takođe iz Bara.

"Osumnjičeni su u više navrata, u periodu od decembra 2011.godine do februara 2012.godine, u mjestima Dobre Vode, Veliki Pijesak, Pečurice i Utjeha, podesnim predmetima vršili provalu u individualne stambene objekte, kao i u prodajne objekte i otuđivali tehničke uređaje i robu široke potrošnje kao i druge predmete koje su potom, kako se sumnja, prodavali, a u nekim slučajevima i uništavali", saopšteno je iz Uprave policije.

Lice M.S. se nalazi u bjekstvu i za istim je raspisana potraga.

Bonus video: