Na GP Sukobin - Murićani oduzeto preko 15 kilograma skanka

U zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina se navodi da su carisnki službenici 12.05.2018. kontrolisali kombi marke "Mercedes Sprinter", albanskih registracija kojim je upravljao državljanin te zemlje N.G. (37)
104 pregleda 2 komentar(a)
Sukobin, skank, Foto: Uprava policije
Sukobin, skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 14.05.2018. 10:20h

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin, su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, kontrolom teretnog motornog vozila pronašli i oduzeli preko 15 kilograma skanka. Lice, droga i vozilo su predati policijskim službenicima Republike Albanije.

Službenici granične bezbjednosti Ulcinj i carinske ispostave Sukobin su u saradnji sa graničnom policijom Albanije danas oduzeli preko 15 kilograma skanka prilikom kontrole teretnog vozila.

U zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina se navodi da su carisnki službenici 12.05.2018. kontrolisali kombi marke "Mercedes Sprinter", albanskih registracija kojim je upravljao državljanin te zemlje N.G. (37).

"Detaljnom kontrolom vozila, uz angažovanje službenog policijskog psa za otkrivanje opojnih droga, u rezervnoj gumi od teretnog motornog vozila i u rezervoaru za gorivo uočena je veća količina pvc pakovanja i pakovanja od aluminijiske folije sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna tipa skank, ukupne težine 15,5 kilograma", navodi se u saopštenju.

Uhapšenog, vozilo i oduzetu drogu je, kako navode, prema protokolu o radu na ZGP Sukobin, preuzela albanska policija.

Bonus video: