Kik-bokser Goran Radonjić oslobođen plaćanja školarine

Jovović je kazao da je Radonjić u Podgoricu doveo svjetsku elitu i da su prijemom htjeli da podrže ono što radi i da mu požele uspjeh
315 pregleda 0 komentar(a)
Radonjić, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Radonjić, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 16.02.2012. 20:56h

Ekonomski fakultet, oslobađanjem plaćanja školarine Gorana Radonjića, želi da crnogorskog kik-boksera podrži u njegovoj karijeri, poručili su dekan Milorad Jovović i rukovodilac Studija menadžmenta, Dragan Lajović.

Oni su u cilju podsticaja za ostvarivanje vrhunskih rezultata i podrške uspješnom kombinovanju sporta i nauke, oslobodili Radonjića plaćanja školarine na Studijama menadžmenta.

Jovović je kazao da je Radonjić u Podgoricu doveo svjetsku elitu i da su prijemom htjeli da podrže ono što radi i da mu požele uspjeh.

"Na ovaj način htjeli smo da mu pokažemo da punim srcem podržavamo ono što radi i da mu poželimo uspjeh u ovom i svim narednim mečevima koje će imati životu, u ringu, ali i van njega, u poslovnoj areni", kazao je Jovović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, predstojeći kik boks spektakl od velikog je značaja ne samo za crnogorski sport, već i za Crnu Goru.

Lajović je kazao da je Radonjić iz meča u meč pokazao da dostojno nosi grb i zastavu države kojoj pripada.

Mladić bez mrlje

On je podsjetio da je Radonjić čovjek koji nema mrlju u karijeri i životu.

"Ono po čemi je naš fakultet prepoznatljiv nijesu profesori, programi i poslovna zgrada, već naši studenti koji svojim imenima i djelima pronose slavu njegovu slavu. Želeći da podržimo njegove napore imali smo ambiciju da damo simboličan gest i oslobodimo ga školarine za jedan dio njegovih studija", rekao je Lajović.

On je poželio Radonjiću da u fer i korektnoj borbi pobijedi Frenka Munjoza.

Radonjić se zahvalio čelnicima Ekonomskog fakulteta na prijemu i oslobađanju obaveza plaćanja školarine.

"Taj gest me je dirnuo i daje mi podstrek za dalje bavljenje sportom, ali i školovanje i usavršavanje. Sportisti imaju puno obaveza i nije lako uskladiti školu i vrhunski sport. Uz pomoć prijatelja i ljudi sa Ekonomskog fakulteta nadam se da ću oprvdati povjerenje i da ću imati dobre ocjene", rekao je Radonjić.

On je istakao da je predstojeći Super kombat Vorld Gran pri veliki spektakl i da je spreman i koncentrisan.

"Očekujem dobru borbu i pobjedu", rekao je Radonjić.

Bonus video: