Kidali bakarni kabl

Raseljenici sa Kosova osumnjičeni za krađu u Beranama

Policija je po dolasku bakarni kabl, za koji se sumnja, da su ga I.H. i F.Š. otuđili, predala radnicima obezbjeđenja fabrike "Nova Beranka"
61 pregleda 0 komentar(a)
Berane snijeg, Foto: Rabrenović
Berane snijeg, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 16.02.2012. 11:23h

Beranska policija podnijela je poseban izvještaj protiv I.H. (20) i F.Š. (26), raseljenih lica sa Kosova i Metohije, zbog sumnje, da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo teška krađa, na štetu fabrike "Nova Beranka" iz Berana.

"I.H. i F.Š. su, 5. februara 2012. u večernjim satima, kako se sumnja, iz fabrike "Nova Beranka" upotrebom fizičke snage i podesnog sredstva, otuđili bakarni kabl, koji su, sumnja se, prethodno isjekli na dva komada dužine oko 13 i 8 metara. Nakon što su, I.H. i F.Š., kako se sumnja, otuđili isječeni bakarni kabl i iznjeli ga iz kruga fabrike, zatečeni su od strane radnika obezbjeđenja pomenute fabrike, koji su o događaju obavijestili policiju", navodi se u saopštenju ZUprave policije.

Policija je po dolasku, kako se dodaje, bakarni kabl, za koji se sumnja, da su ga I.H. i F.Š. otuđili, predala radnicima obezbjeđenja fabrike.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Beranama.