Baranin S.Đ. (21) uhapšen zbog 11,8 grama kokaina

0,8 grama kokaina je pronađeno prilikom kontrole "audija A 8" barskih tablica kojim je upravljao A.O. (36) iz Bara
129 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2012. 14:08h

Barska policija uhapsila je i podnijeli krivičnu prijavu Višem državnom tužiocu u Podgorici protiv S.Đ. (21) iz Bara zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio, držao i stavljao u promet opojne droge, i zbog nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici barske policije su zaplijenili od S.Đ. 11,08 grama kokaina i 76 tableta "methadrostelon", i privremeno oduzeli pištolj marke "sig sauer", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je 0,8 grama kokaina pronađeno prilikom kontrole "audija A 8" barskih tablica kojim je upravljao A.O. (36) iz Bara. Na mjestu suvozača se nalazio S.Đ., dok se na zadnjem sjedištu nalazio M.S. (38) iz Prijepolja.

"Po dobijenoj naredbi sudije za istrage Višeg suda u Podgorici izvršen je pretres stana S.Đ. i tom prilikom je pronađeno oko 11 grama opojne droge kokain, 76 tableta "methadrostenola", elektronska digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i veći broj predmeta i isječaka od pvc kesice koji služe, kako se sumnja, za pakovanje, pištolj marke "sig saue" sa okvirom i dva metka cal 9 mm u okviru, za koji nije posjedovao oružni list, 7 metaka cal 7.62 mm, 5 metaka cal 9 mm", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da pretresom stambenog objekta A.O. nijesu pronađeni predmeti koji bi ukazivali na izvršenje krivičnog djela.

"Nakon izvršenog pretresa S.Đ. je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Sa A.O. i M.S. je obavljenjen razgovor u svojstvu građana", saopšteno je iz Uprave policije

Galerija

Bonus video: