Bonjaski na Vorld Gran priju u Podgorici

"Čuo je da je Crna Gora posebno lijepa zemlja i drago mu je što je njegov sport povod da je posjeti. Upoznat je sa učesnicima turnira i očekuje vrhunske mečeve”, saopštio je organizator
224 pregleda 0 komentar(a)
Remi Bonjaski, Foto: Www.fansofk1.com
Remi Bonjaski, Foto: Www.fansofk1.com
Ažurirano: 10.02.2012. 15:10h

Trofejni holandski borac, trostruki osvajač K1 turnira u Tokiju, Remi Bonjaski biće gost velikog kik boks turnira koji će 25. februara biti održan u Podgorici, saopštili su organizatori manifestacije.

Ranije je najavljeno da će turnir okupiti poznata imena tog borilačkog sporta, kao i da će spektakl uveličati Eurosport direktnim prenosom.

Dvosatni program biće sastavljen od turnira četvorice i pet super fajt borbi.

Glavni događaj večeri biće meč između crnogorskog borca Gorana Radonjića i Španca Frenka Munjoza.

Organizator je saopštio da je Bonjaski potvrdio dolazak i da u Podgoricu dolazi da navija za teškaša iz svog kluba, Utlija Merijana.

“Bonjaski je potvrdio dolazak. Čuo je da je Crna Gora posebno lijepa zemlja i drago mu je što je njegov sport povod da je posjeti. Upoznat je sa učesnicima turnira i očekuje vrhunske mečeve”, saopštio je organizator takmičenja.

Organizator je predvidio da učesnici turnira odrade javni trening u Delti.

Prema propozicijama, Super kombat Vorld Gran pri sastavljen je od pet kvalifikacionih i finalnog turnira.

Kvalifikacioni turniri, nakon Podgorice, biće održani 14. aprila, 12. maja i 13. juna.

Za 5. oktobar zakazan je glavni kvalifikacioni turnir na kojem će se pobjednici četiri ovogodišnja turnira sastati sa najboljim sa četiri prošlogodišnja turnira.

Finalni turnir, na kome će nastupiti četvorica najboljih, na programu je 10. novembra.

Na kvalifikacionim turnirima nastupaju po četiri borca od kojih jedan nastavlja kvalifikacije.

Za sada je poznato da će se podgoričkoj publici predstaviti Bradok Silva, Ismail Lunt, Raul Katinas, Brajan Dovs, Dževad Poturak, Nikolaj Falin, Katalin Morešanu, Andrej Stojka, Utlij Merijano i Jonut Atodirisei.

Bonus video: