Bin Laden se vraća kao zombi

Autori ostvarenja nazvanog "Osombie" kažu da je ovaj nezavisni film već snimljen, a da su dodatna sredstva potrebna za postprodukciju zvuka i muzike
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2012. 17:30h

Američka producentska kuća "Arrowstorm Entertainment" objavila je da joj je potrebno još 15.000 dolara da bi završila igrani film o zombiju Osami bin Ladenu, koji ustaje iz dubina Indijskog okeana, gdje je bačen poslije smrti, da bi još jednom terorisao američke marince koji se bore za pravedniji svijet.

Autori ostvarenja nazvanog "Osombie" kažu da je ovaj nezavisni film već snimljen, a da su dodatna sredstva potrebna za postprodukciju zvuka i muzike.

Sinopsis filma, sa reklamnim sloganom "Bin Laden će umreti. Ponovo", najavljuje da bi ovaj film mogao postati kultnu u treš žanru. Samo, ako se nađe dovoljno “ludih” da ulože u njega.

Priča prati Dasti, instruktorku joge iz Kolorada, koja je na očajničkoj misiji spasavanja svog brata Dereka, teoretičara zavjere koji vjeruje da je Bin Laden još živ, iako su američki marinci poslije ubistva bacili njegovo tijelo u more.

U Avganistanu, Dasti su priključuje timu NATO specijalaca na tajnom zadatku. Ispostavlja se da Derek nije lud, da se Bin Laden zaista vratio iz vodene grobnice i da pravi armiju zombi terorista. Dasti i vojnici moraju da nađu i unište izvor zombi zaraze prije nego što ona inficira ostatak svijeta.

“'Osombie' je dugometražni zombi film, nezavisne produkcije, nabijen nasiljem, packed with violence, zločinima, oružjem, krvlju, raspravama o pokemonima i, naravno, zombijima”, navode autori koji sebe opisuju kao grupu filmskih radnika koja postoji desetak godina i širom svijeta distribuira svoje proizvode.

Galerija

Bonus video: