Švarceneger i Stalone zajedno u bolnici

Stalone (65) i Švarceneger (64) sami rade opasne scene, umjesto da, s obzirom na to da su bar po godinama zreli za penziju, unajme kaskadere
108 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2012. 18:28h

Veterani holivudskog akcionog filma, Arnold Švarceneger i Silvester Stalone, zajedno su u bolnici sanirali povrede zadobijene tokom snimanja drugog dijela Plaćenika.

Naime, Stalone (65) i Švarceneger (64) sami rade opasne scene, umjesto da, s obzirom na to da su bar po godinama zreli za penziju, unajme kaskadere.

"Poslije akcije, scena i psihičke izmorenosti zbog snimanja filmova 'Plaćenici' i 'The Last Stand'”, bilo je vrijeme da popravim rame”, zapisao je Švarceneger na svom Twitteru.

On je objavio i fotografiju sa Staloneom u bolnici, uz komentar: “Pogledajte na koga sam naletio u redu za operaciju”.

Osim što se pohvalio “ratnim povredama” nekadašnji Terminator je najavio da će on i kolega ranjenik zajedno snimiti još jedan film. Riječ je o akciji reditelja Mikaela Hafstroma nazvanoj “The Tomb”.

Stalone će igrati čovjeka koji projektuje sisteme bezbjednosti u zatvorima i greškom se nađe u jednom od onih koje je osmislio. Švarceneger će biti njegov kolega-robijaš koji mu pomaže da pobjegne.

Galerija

Bonus video: