Rončević pušten kući, policija i dalje traga za napadačima

U licu mršav, crn momak mi je prišao na oko dva metra. Primijetio sam da je uz tijelo u ruci držao pištolj”, istakao je Rončević
473 pregleda 0 komentar(a)
Milan Rončević, Foto: Vesko Belojević
Milan Rončević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.02.2012. 09:10h

Nepoznata osoba koja je pucala na Podgoričanina Milana Rončevića (32) u nedjelju, 29. januara i dalje izmiče policiji.

Iz policije su kazali da su prikupljena obavještenja u vezi s napadom na Rončevića i da za napadačem intenzivno tragaju.

Rončević je u razgovoru za “Vijesti” ispričao kako se napad dogodio.

“Nakon što sam izašao iz kafića 'Vin kafe', gdje sam igrao karte sa prijateljima, krenuo sam ka kolima. Prilazio sam kolima kad sam ugledao da mi neko prilazi sa boka. Bio je to mali mršavi momak u dukserici sa kapuljačom i žućkastom jaknom”, priča Rončević. On kaže da se napadač vjerovatno krio iza automobila koji su bili parkirani u blizini.

“U licu mršav, crn momak mi je prišao na oko dva metra. Primijetio sam da je uz tijelo u ruci držao pištolj”, istakao je Rončević. On kaže da je u tom momentu napadaču rekao “šta ćeš to”, nakon čega je ovaj zapucao i odmah pobjegao sa lica mjesta.

“Iako sam bio ranjen, uspio sam do dođem do kafića u kom sam prethodno bio. Tražio sam pomoć i uveli su me u kola i poveli u Urgentni centar”, navodi Rončević, koji je pušten na kućno liječenje.

On je dodao da nikad ranije nije vidio napadača.

Bonus video: