Tri nova filma u Cineplexx-u

Na repertoaru podgoričkog bioskopa Cineplexx od četvrtka, 2. februara, su i tri nova filma:
67 pregleda 0 komentar(a)
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.02.2012. 15:29h

Prvi za lovu (One for the money)

Akcija, komedija: Priča o šarmantnoj Stefani Plam koja, bez ikakvog treninga i vještina, postaje lovac na ucijenjene glave. Film je nastao na osnovu serije kriminalističkih romana o Stefani Plam autorke Dženet Ivanović.

Šešir profesora Koste Vujića

(komedija)

Glumci: Aleksandar Berček, Milos Biković, Ljubomir Bulajić, Aleksandar Radojičić, Branimir Brstina, Predrag Ejdus, Dragan Jovanović, Zoran Cvijanović, Ivan Bosiljčić, Vojin Ćetković

Režija: Zdravko Šotra

Film, snimljen prema istoimenom kultnom romanu Milovana Vitezovića, jeste priča o nevjerovatnom profesoru Kosti Vujiću, dobroćudnom osobenjaku i hedonisti, pedagogu posebne vrste, za koga je njegov đak Mihailo Petrović-Alas napisao da je bio najoriginalniji profesor 19. veka.

Ovo je priča i o nevjerovatnom razredu maturanata Prve muške gimnazije koju čine Mihailo Petrović - Mika Alas, Jovan Cvijić, Pavle Popović, Jaša Prodanović, Milorad Mitrović, Milutin K. Dragutinović, Ljubomir Stojanović i ostali, koji će postati istorijsko oličenje epohe, kao akademici, profesori, ministri, političari i drugi uglednici. To je razred za sva vremena, kakvog nije bilo ni prije ni poslije. Razred za istoriju i ponos. Oni su, ispunjeni nesputanom energijom mladosti, u život ušli korakom kojim se mjeri vrijeme.

,,Starwars, epizoda 1, fantomska prijetnja”, u reziji Georgre Lucasa, prvi dio priče o junacima iz Sage ,,Star wars”, konvertovan u 3D i premijerno će biti prikazan 8. februara u 20h.

Radnja smještena u ,,daleku, daleku galaksiju”, ova saga je kao stvorena za #d iskustvo, a epizoda ,,Fantomska prijetnja” obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena.

Hronološki, ovo je prvi dio trilogije, pripovijeda o počecima junaka iz sage ,,Star Wars”.

Bonus video: