Pošaljite ljubav i osvojite vrijednu nagradu

Povodom Dana zaljubljenih Merkator Crna Gora organizuje konkurs "Ljubav pobjeđuje", koji će trajati od 1. do 14. februara
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2012. 12:19h

Povodom Dana zaljubljenih Merkator Crna Gora organizuje konkurs "Ljubav pobjeđuje", koji će trajati od 1. do 14. februara.

Svi posjetioci sajta www.ljubavpobjedjuje.me, moći će svoju zaljubljenost, inspiraciju i maštovitost podijeliti sa drugima i osvojiti romantično atraktivno putovanje ili neku vrijednu nagradu.

"Zaljubljeni učestvuju na konkursu kroz poruke, priče, stih ili rimu, čija dužina nije ograničena. Možda će baš neko u tri-četiri riječi pogoditi suštinu ljubavi i privući najviše pažnje posjetilaca ili pak nekim podužim esejem. Sigurno će originalnost i kreativnost biti presudni", navodi se u saopštenju kompanije.

Kako se prošlogodišnji konkurs pokazao veoma uspješnim u smislu interesovanja građana, kada je bio postavljen veliki broj postova originalnih ljubavnih sadržaja u različitim formama i preko 4.800 posjetilaca sajta, kompanija Merkator CG je odlučila da ove godine da još više razloga za slavlje ljubavi i proširi broj nagrada.

Postovi sa najviše glasova osvojiće:

  • Putovanje Venecija – Verona - Padova za dvoje, 6 dana
  • 4 vikenda za dvoje na Žabljaku
  • Vaučer od 100 eura za kupovinu u Intersportu
  • 2 vaučera od 50 eura za kupovinu u Rodi i Merkatoru
  • 15 poklona Habitat
  • 5 poklon iznenađenja

Glasanje traje od prvog dana konkursa i završava 14. februara u ponoć. Već sjutradan će na www.ljubavpobjedjuje.me biti proglašeni pobjednici, za koje će Mercator-CG organizovati prigodno uručenje nagrada.

Bonus video: