Otvaranje Hercegnovskog zimskog salona u četvrtak

U okviru muzičkog programa Praznika mimoze 18. februara u dvorani “Park”, koncert “Gitara Montenegrina” održaće Goran Krivokapić i Danijel Cerović
71 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 30.01.2012. 16:12h

Tradicionalni Hercegnovski zimski salon biće otvoren u četvrtak u 19 sati, u galeriji “Josip Bepo Benković”, u okviru manifestacije Praznik mimoze.

Iste večeri u 18 sati biće otvorena izložba Galerije naivne umjetnosti “Kovačnica” u Hotelu “Plaža”. Povodom gostovanja “Galatea gallery” iz Podgorice, biće otvorena izložba “Crtež u crnogorskom slikarstvu” devetog februara u 19 sati u galeriji “Sue Ryder”.

III Mali salon hercegnovskih galerija biće upriličen 15. februara u 19 i 30 sati u foajeu dvorane “Park” .

Koncert “Muzika sa 15 instrumenata“ Slobodana Trkuljana, biće održan devetog februara u dvorani “Park” u 19 i 30 sati dok će “Quintet Jazz Standards” na čelu sa Šulem Jovovićem održati koncert u “Casa Clubu” u Igalu 10. februara u 22 sata.

U okviru muzičkog programa Praznika mimoze 18. februara u dvorani “Park”, koncert “Gitara Montenegrina” održaće Goran Krivokapić i Danijel Cerović.

Predstava Gradskog pozorišta “Lukrecija iliti Ždero” reditelja Jagoša Markovića, biće izvedena u dvorani “Park” 16. februara u 20 sati, a kada je riječ o književom programu, u okviru tradicionalne manifestacije Praznik mimoze, biće promovisan roman “Bernardijeva soba” Slobodana Tišme, ovogodišnjeg dobitnika NIN-ove nagrade.

Bonus video: