Još se ne zna ko je ubio Ivana Šćepanovića

Inspektori tvrde da likvidacija Šćepanovića ima i drugu dimenziju jer je bio, takođe, veoma blizak sa Budvaninom Ivanom Delićem i biznismenom Branom Mićunovićem...
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2012. 10:44h

Ni nakon godinu dana brutalno ubistvo kontroverznog Kraljevčanina Ivana Šćepanovića(29), koji je na Svetog Savog usmrćen sa 16 metaka iz automatskog oružja, još nije rasvijetljeno i dopisano je mnogobrojnim mafijaškim likvidacijama koje su se u protekle dvije decenije dogodile u Budvi.

Šćepanović je hladne januarske noći surovo sačekan ispred zgrade roditelja u naselju Velji vinogradi, a potom su dvojica, od trojice profesionalnih ubica u njegov automobil sasuli smrtonosne rafale. Uzaludna su bila dozivanja Ivanove majke, koja je sa balkona zgrade gledala svirepu likvidaciju sina.

Vjerovatno, zbog loše i nepravovremene blokade Budve, grupa opasnih profesionalaca, koji su iz Beograda stigli da obave krvavi posao, uspjeli su da izađu iz grada i nekažnjeno umaknu potjeri.

Međutim, godinu kasnije, čini se da bi taj zločin možda mogao biti riješen, a takvu najavu saopštio je prije skoro dva mjeseca direktor srpske policije Milorad Veljović, a nedavno je u intervjuu “Vijestima” novi direktor crnogorske policije Božidar Vuksanović kazao da “sve ide u pravcu rasvjetljavanja”...

"Dobar" sa Šarićem

A put otkrivanja zločina, čini se ide, ka narkokokainskim kanalima i kartelima jer je crnogorska policija sa kolegama iz Srbije došla do zaključka da je bio u veoma dobrim vezama sa odbjeglim Darkom Šarićem.

Osim toga, inspektori, koji rade na tom slučaju, tvrde da likvidacija Šćepanovića ima i drugu dimenziju jer je bio, takođe, veoma blizak sa Budvaninom Ivanom Delićem i biznismenom Branom Mićunovićem...

Iako u Crnoj Gori nije nikada osuđivan, policija je došla do saznanja da je ubijeni Kraljevčanin imao prilično posla sa krupnim kriminalnim poslovima na relaciji Crna Gora - Srbija.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: