Evo zašto one vole loše momke

Loši momci su uzbudljivi jer nikad stvarno ne znaš šta će da urade sljedeće. To se ponekad čini kao mnogo privlačnije opcija od dosađivanja kući sa dečkom koji bi bolji bio kao platonski prijatelj.
155 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2012. 09:28h

NIJE SLABIĆ

Jedna od najvažnijih karakteristika bilo kog lošeg momka je taj "ne trpim gluposti" stav. Loš dečko zrači nekom vrstom alfa muške dominacije. To je ženama vrlo seksi.

ZAŠTITNIK JE

To je povezano sa idejom da loš momak nije slabić. Ako će prebiti nekog zato što ga ne poštuje, zamislite šta bi uradio da sačuva čast svoje dame? Tako otprilike žene razmišljju.

UZBUĐENJE

Loši momci su uzbudljivi jer nikad stvarno ne znaš šta će da urade sljedeće. To se ponekad čini kao mnogo privlačnije opcija od dosađivanja kući sa dečkom koji bi bolji bio kao platonski prijatelj. Loš momak može biti put ka svijetu koji žene vide samo na TV-u.

DRUGAČIJI JE

Razlog što su loši momci toliko privlačni je zato što je svaki dan sa njima nov. Žena neće moći da zna da li on dolazi ili odlazi. Ponašaće se divno prema njoj u jednom trenutku i neće imati vremena za nju u drugom. Biće njena lična TV sapunica.

IZAZOV

Loši momci obično ne vole da budu sputani. Dobri momci traže tu jednu djevojku sa kojom će biti. Dobiti dobrog dečka je lako, dok je za lošeg potrebno potruditi se. Žena želi da vidi da li je dovoljno ženstvena da bi savladala taj izazov da navede lošeg momka da se smiri.

Bonus video: