Maloljetnici osumnjičeni za nasilje smješteni u Centar Ljubović

I.V. je sa teškom povredom desnog oka hitno prevezen avionom na Očnu kliniku u Beogradu gdje je izvršen hiruški zahvat na povrijeđenom oku
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2012. 14:42h

Službenici filijale za suzbijanje maloljetničke delinkvencije smjestili su u prostorije Centra za djecu i mlade "Ljubović" maloljetna lica N.B. (15) i F.K. (14) iz Podgorice zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povrede na štetu I.V. (14) iz Podgorice.

"Naime, 21. januara 2012.godine oko 21.30 časova u ulici Jovana Joza Vukčevića bb, bez ikakvog povoda je, kao se sumnja, presreten I.V., a nakon kratke prepirke započeo je fizički napad gdje su mu, kako se osnovano sumnja, zadati udarci zatvorenim šakama i nogama u predjelu glave i tijela. Sa N.B. i F.K. su bili, krivično i prekršajno neodgovorni, B.L. (13) i D.P. (13) iz Podgorice, koji su takođe učestvovali u fizičkom napadu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je prilikom fizičkog napada N.B. koristio drvenu palicu, a D.P. metalni boks.

I.V. je primljen u Klinički Centar Crne Gore sa teškom povredom desnog oka odakle je hitno upućen i prevezen avionom na Očnu kliniku u Beogradu gdje je izvršen hiruški zahvat na povrijeđenom oku.

"N.B. i F.K. su, takođe, 19. januara 2012. oko 21.30 časova u podgoričkom naselju Zabjelo, ispred Marketa Roda Centar, bez ikakvog povoda fizički napali E.Ć. (16), E.M. (14) i H.M (19) iz Podgorice, i tom prilikom im, kako se sumnja, zadali više udaraca nogama i rukama u predjelu glave i tijela, nanijevši im lake tjelesne povrede. Postupak u ovom slučaju je u toku", navodi se u saopštenju.

Bonus video: