Kapetan Bajković novi predsjednik, Kažić pojačanje na prijemu servisa

Slobodan Bajković, kapetan duge plovidbe, svojevremeno dugogodišnji odbojkaš Mornara, novi je predsjednik Upravnog odbora barskog prvoligaša, odlučeno je na Skupštini kluba
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.01.2012. 14:56h

Slobodan Bajković, kapetan duge plovidbe, svojevremeno dugogodišnji odbojkaš Mornara, novi je predsjednik Upravnog odbora barskog prvoligaša, odlučeno je na Skupštini kluba, održanoj u hotelu „Sidro“.

On je na tom mjestu zamijenio Dragana Nikezića, koji je podnio ostavku, ali koji ostaje član UO Mornara, čiji je novi član i prof. Suljo Mustafić.

Novi predsjednik Skupštine je dr Veselin Orlandić, koji je na tom mjestu zamijenio Zdravka Gvozdenovića.

U drugi dio sezone Mornar ulazi i sa nekoliko osvježenja u igračkom kadru, i to na prijemu servisa. Novi članovi barskog kluba su Nikola Kažić, bivši kapiten Budućnosti, te Ivan Dejanović iz Budve.

Mornar, inače, pripreme za nastavak sezone vrijedno sprovodi od 9. janura u sali OŠ „Jugoslavija“ i na terenima SRC „Topolica“ pod nadzorom Dragana Dobrkovića i Nebojše Grabeža.

Mornar je prošlog petka u Podgorici odigrao i sparing meč sa Studentskim centrom, u kojem su pridošlice i igrači iz kadetskog pogona dobili priliku da se nametnu stručnom štabu.

Mornar je u prvoj polovini sezone zabilježio dvije pobjede i sedam poraza, pa se nalazi na šestom mjestu u konkurenciji osam timova, sa šest osvojenih bodova.

Bonus video: