Četiri maloljetnika osumnjičena za krađe u Baru

"Četiri maloljetnika stara po 15 godina, su 2. januara u naselju Šušanj obili vrata na porodičnoj kući vlasništvo A.M. iz Bara"
0 komentar(a)
Bar, Foto: Uprava policije
Bar, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 19.01.2012. 12:59h

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv četiri maloljetnika zbog sumnje da su počinili više krađa.

"Četiri maloljetnika stara po 15 godina, su 2. januara u barskom naselju Šušanj, upotrebom podesnog sredstva obili vrata na porodičnoj kući, vlasništvo A.M. iz Bara. Kad su ušli u kuću izvršili su premetačinu i ukrali lampe i sitni alat", saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su nakon toka otišli u dvorište kuće vlasništvo P.V. iz Bara, gdje su iz otključanog automobila "fijat punto", barskih tablica, ukrali ključeve od vozila, ručni sat, narukvicu i USB kabl, dok su drugo vozilo "pasat" koje se takođe nalazilo u dvorištu, upalili i krenuli niz ulicu.

"Jedan od maloljetnika koji je upravljao vozilom izgubio je kontrolu nad vozilom, uslijed čega je došlo do slijetanja vozila sa puta u kanal, gdje su ga i ostavili. Potom su se vratili do kuće oštećenog P.V. gdje su ispred ulaznih vrata kuće našli sakriven ključ od kuće, ušli unutra, izvršili premetačinu, u čemu ih je zatekao vlasnik, nakon čega su se maloljetnici dali u bjekstvo", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je policija od maloljetnika u prisustvu roditelja prikupila obavještenja na okolnosti događaja.

Policija je pronašla veći dio ukradenih predmeta kod maloljetnika, koji su vraćeni oštećenima.

Bonus video: