SAVJETI

Trikovi koji će pomoći da on bude srećan uz vas

Muškarci su uglavnom zainteresovani za stvari koje su se odvijale u vašoj prošlosti, ali će takođe i poštovati djevojku koja zadrži umjerenu diskreciju.
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 15:44h

Tajna održavanja duge veze je naučiti nositi se s raznoraznim delikatnim situacijama. Trikovi ispod pomoći će vam da pronađete najbrži put do

put do zajedničke sreće i očuvate što duže taj osjećaj.

-1- Priznajte probleme uzrokovane njegovim ponašanjem

Neugodna ćutnja i potiskivana agresija mogu upropastiti vezu. Muškarci žele da njihova djevojka prizna i ukaže na probleme, čak i ako su oni toliko očiti, naravno ne na agresivan način. Naučite na ljubazan način razgovarati o problemima i ukazivati na promjene koje biste željeli vidjeti u vezi.

-2- Umjerena diskrecija

Muškarci su uglavnom zainteresovani za stvari koje su se odvijale u vašoj prošlosti, ali će takođe i poštovati djevojku koja zadrži umjerenu diskreciju.

To znači da fantazije o bivšem i kolegama treba da zadržate za sebe. Nema potrebe prepričavati svaki detalj iz prošlost ili hvaliti se bilo pozitivnim bilo negativnim iskustvima.

-3- Male promjene u izgledu

Muškarci vole djevojke koje znaju pratiti trendove i stalno ih iznenađuju dobrim izgledom. Čak ako se poznajete i decenijama važno je da slijedite redovnu rutinu uljepšavanja.

-4- Dozvolite mu vrijeme za prijatelje

Ako vi uživate u dragocjenim trenucima sa svojim prijateljima, dozvolite to i svome dragom. Nemojte prigovarati na prijateljska druženja. Neke stvari vaš muškarac jednostavno ne može i ne želi raditi s vama, nego mu treba muško društvo.

-5- Nekad se i povucite

Potrudite se upoznati posebnost svog partnera i povucite se onda kada treba. Dopustite mu slobodu razmišljanja i djelovanja, čak i ako ste sigurni da je nešto pogrešno.

-6- Često mu udijelite kompliment

Nema potrebe da glumite i lažete, ali sigurno ima mnogo toga što vam se na vašem dečku sviđa, pa ne zaboravite s vremena na vrijeme to spomenuti. Ovaj trik će ga motivisati da i on vama uzvrati komplimentom ili se još više pođe truditi oko stvari koje ste pohvalili.

-7- Slušajte aktivno

Poštovanje je najdragocjenija kvaliteta svake duge veze. Oni koji nauče da slušaju pažljivo i pokažu poštovanje za partnerove riječi i želje imaju već velike šanse za uspjeh.