Evo koje sitnice će ženama izvući osmjeh

Kad se ujutro probudi i na telefonu nađe poruku ili SMS koji je stigao tokom noći, svakako će se nasmiješiti dok je bude preslušavala ili čitala.
181 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2012. 16:28h

Romantično veče s partnerom će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice. Ponekad je dovoljan i mali gest da žene budu srećne. Tako neki, reklo bi se beznačajni, gestovi mogu da budu iznenađujuće efikasni. Evo nekoliko jednostavnih stvari koje će ženu učiniti raspoloženom, srećnom i nasmijanom.

PRASTARI VIC

Iako vam se ovaj savjet čini pomalo glup, to stvarno pali. U svakom slučaju bolje nego neki seksistički ili prostački. Pored toga, skoro svako zna pregršt prastarih viceva. Ženi je to simpatično, pa će partneru uz osmijeh najvjerovatnije reći kako voli tu njegovu luckastu stranu.

KAVALJER

Žena voli kad je muškarac kavaljer. Dovoljno je da joj partner pridrži stolicu u restoranu, kaput prilikom svlačenja ili oblačenja i dobiće osmijeh. Ženi je to pokazatelj da je muškarcu stalo do nje.

NOĆNA PORUKA

Kad se ujutro probudi i na telefonu nađe poruku ili SMS koji je stigao tokom noći, svakako će se nasmiješiti dok je bude preslušavala ili čitala. Dovoljno je da kažete nešto kratko i simpatično, te joj poželite prijatan nastavak dana i ona će dalje krenuti s osmijehom.

PISANA PORUKA

Ostavlja utisak kao i glasovna poruka, iako je ipak nešto intimnija. Ženu će svakako raznježiti kratka ljubavna poruka koju će slučajno naći u torbici, a koju joj je potajno stavio partner. Kad god se toga sjeti tokom dana, svaki put će na njenom licu zablistati osmijeh.

"LIJEPA SI"

Ovaj zaključak nijednu ženu definitivno neće ostaviti ravnodušnom i namrgođenom. Posebno ako joj je partner to rekao spontano i bez ikakvog povoda.

DETALJI

Žena će uraditi gomilu malih stvari kako bi bila što privlačnija. Činjenica je da to muškarci rijetko ili, bolje rečeno, nikad ne primjećuju. Muškarci će primijetiti ženinu zadnjicu ili grudi, ali ono što će joj izvući osmijeh je kada njen partner primeti, na primjer, lak za nokte ili ukras u kosi, piše Magazin.

Bonus video: