Zašto svako drugo dijete u Podgorici ima karijes?

U našoj Zelenoj apoteci pročitajte kako da prirodnim preparatima ubrzate metablizam, i pročitajte da li zapravo imate lijena crijeva
0 komentar(a)
dodatak Zdravlje
dodatak Zdravlje
Ažurirano: 10.05.2018. 06:14h

Rezultati sistematskih pregleda 11 hiljada djece u osnovnim i srednjim školama, koje se sproveli pedijatrijski timovi Doma zdravlja Podgorica prošle godine, pokazali su da 44 odsto djece ili svako drugo ima kariozne zube U novom broju dodatka Zdravlje Dr Ivo Belan piše o tome koji su nam vitamini i menarali zaista neophodni i u kojim slučajevima je potreban dodatak.

U našoj Zelenoj apoteci pročitajte kako da prirodnim preparatima ubrzate metablizam, i pročitajte da li zapravo imate lijena crijeva. Klimaks pada teško većini žena. Naleti toplote ili valunzi su jedan od najčešćih simptoma. ALi, valunzi mogu da upućuju i an neke druge stvari. Na koje pročitajte u našem dodatku. Psiholog Miloš Perović savjetuje da razgovarate sa tinejdžetrima i kada su jako ljuti. Komunikacija roditelja i djece ponekad je veoma težak posao. Na ovom terenu lopta uvijek treba da bude spuštena, glava hladna, a panika na minimumu - bar prividno. Život je jedan i treba iskoristiti svaki dan. Kako da ostanete u formi i nakon 50-e godine života otkrivamo u našem tekstu. PZU Dental i Estetik Centar poklanja jednom našem čitaocu ili čitateljki besplatan ekskluzivni tretman sopstvenom krvnom plazmom a dvoje će dobtiti tretman sa 50% popusta Podmladite kožu lica ili smanjite ćelavost. Budite nam zdravi!

Bonus video: