U eksploziji na Zabjelu dva vozila izgorjela, šest oštećeno

Policija je saopštila da se eksplozija desila na parkingu u ulici Ilije Plamenca, iza ugostiteljskog objekta "Amfora"
247 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2012. 13:30h

U eksploziji na parkingu na Zabjelu u Podgorici, izgorjela su dva automobila dok je šest vozila oštećeno.

Policija je saopštila da se eksplozija desila na parkingu u ulici Ilije Plamenca, iza ugostiteljskog objekta "Amfora".

Prema prvim informacijama eksplozija se dogodila jutros oko 3 sata, a vozilo Podgoričanina Darka Lakovića je po posljednjim saznanjima poliveno benzinom i zapaljeno, prenosi televizija "Vijesti".

Lakovićev "audi" kao i auto koje je bilo parkirano do njega potpuno je uništeno, a ozbiljno je oštećeno još sedam vozila.

Darko Laković je rekao televiziji "Vijesti" da ne zna šta je tačan motiv napada na njega, ali da vjeruje mu je upozoravajuća stigla iz Srbije.

"Ništa nisam mogao da vidim jer sam spavao, u dubokom sam snu bio sa ženom. Mali je igrao na kompjuteru u dnevnom boravku i čuo je jaku eksploziju. Nekoliko minuta poslije toga je vidio policiju i vatrogasna kola. Sišao je dolje pošto je vidio da ulaze u dvorišni dio zgrade i onda je vidio nekoliko auta da gore", rekao je Laković.

Laković kaže da je sin dotrčao do njega i probudio ga rekavši mu da gori nekoliko vozila i da misli da je njegovo auto u blizini.

Laković kaže da je sa svima u dobrim odnosima iz Crne Gore, ali da je imao sukob sa nekim iz Beograda prije nekih godinu i po dana.

Galerija

Bonus video: