Na snimaju "Moneyballa" bilo je zabavno: Bred Pit se guši od smijeha

U isječku sa DVD/Bly-ray snimka filma, možete vidjeti kako glumac nije mogao da zadrži ozbiljan izraz lica pokušavajući da snimi jednu od scena sa Džona Hilom
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2012. 16:21h

Bred Pit je nominovan za nagradu Zlatni globus, za najboljeg glumca u filmskoj drami, ali na snimaju filma "Moneyball" ("Formula uspjeha") nije bilo uvijek tako ozbiljno.

U ovom isječku sa DVD/Bly-ray snimka filma, možete vidjeti kako glumac nije mogao da zadrži ozbiljan izraz lica pokušavajući da snimi scenu u kojoj njegov lik, Bili Bin, sjedi u prostorijama bejzbol tima "Oukland A".

Možda sa tim ima veze njegov partner u toj sceni - zvijezda komedija Džona Hil, koji igra Pitera Brenda, uloga za koju je, kao i Pit, nominovan za nagradu Zlatni globus.

Film "Formula uspjeha" je zasnovan na istinitoj priči i idealan je za sve one koji su sanjali da se suprotstave sistemu.

Bred Pit igra Bilija Bina, generalnog direktora bejzbol tima "Ouklend A". On okuplja ekipu i dolazi do iznenadnog otkrića: sva konvencionalna mudrost u bejzbolu bila je pogrešna.

Primoran da podmladi tim uz ograničen budžet, Bin mora da nadmudri bogatije klubove. Nekadašnji igrač udružuje se sa diplomcem prestižnog koledža, Piterom Brendom (Džona Hil), sa kojim regrutuje jeftine igrače koje skauti smatraju "autsajderima", ali koji pobjeđuju na utakmicama.

To je više od bejzbola, to je revolucija – koja preispituje ustaljenu tradiciju i stavlja Bina u poziciju da se suprotstavi svima koji smatraju da uništava dušu ovog sporta.

Bonus video: