Knez u filmu Nikole Vukčevića glumi samog sebe

Biće mi lakše zato što glumim sebe, mada ne sumnjam da bih se dobro snašao i da je trebalo da odigram nekog drugog
102 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2012. 08:46h

Crnogorski muzičar Nenad Knežević Knez glumiće u filmu Nikole Vukčevića koji je počeo da se snima ove nedjelje.

Kako nam je otkrio poznati crnogorski muzičar, njegovo ime pojavljivalo se u pozorišnoj predstavi po kojoj se radi ovaj film.

"Radnja je odigrava u Podgorici devedesetih godina, govori o odrastanju mladih muzičara i ja sam im kao uzor, jer sam tih godina postigao veliki uspjeh u Crnoj Gori i regionu. Kada su pisali scenario za film, zahvaljujući upravo predstavi “Instant seksualno obrazovanje” riješili su da ga prošire i ubace i moj lik", priča za “Vijesti” Knez koji će u filmu, čija se radnja odvija početkom devedesetih, glumiti sebe.

"Ta grupa muzičara je predgrupa na mom koncertu u SC Morača, i baš na tom događaju dolazi do zapleta. Ne želim ništa više da otkrivam o radnji filma, reći ću vam još i to da pored dramskog, ovaj film ima i djelove trilera", otkrio nam je Knez.

Želja iz djetinjstva

Prema njegovim riječima, ova uloga mu neće teško pasti, s obzirom da će glumiti sebe, ali će njome ostvariti svoj davnašnji san.

"Još kao dijete bio sam u dramskoj grupi Jagoša Markovića i bio sam talentovan i za glumu. Oduvijek mi je i bila želja da dobijem poziv da glumim u nekom filmu i eto, ostvarila mi se. Samim tim što ću glumiti sebe, biće mi lakše, mada ne sumnjam da bih se dobro snašao i da je trebalo da odigram nekog drugog", tvrdi Knez.

Crnogorski muzičar nije znao da nam kaže koliko će njegov lik biti zastupljen u filmu.

"To sve zavisi od reditelja i kasnije montaže. Već sam vam otkrio da se upravo na mom koncertu događa zaplet, tako da i ako ne bude velika, svakako, meni će uloga u filmu “Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa” biti veoma značajna", objasnio je on.

Iako će imati pune ruke posla oko snimanja filma, Knez će uskoro objaviti i album.

"Već je spreman i poslat na štampu još prije Nove godine. Međutim, kako fabrike za štampanje CD-a nijesu radile, čekamo 15. januar kako bi počele sa radom i odštampale moje novo izdanje. Uveliko pravimo medijaplan za promociju albuma “The Magic of Balkan” koji će donijeti petnaest pjesama, a objaviće ga izdavačka kuća Goraton. To će biti nešto potpuno drugačije od onoga na šta je publika navikla od mene", zaključuje Knez.

Galerija

Bonus video: