Radosavljević i Martinović najbolji u 2011.

Najuspješniji trener je Maja Vicković iz RK Petrovac, inače trener ženske reprezentacije.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.01.2012. 16:49h

Vladimir Radosavljević, član Budve, i Mirjana Martinović iz Rvačkog kluba Petrovac, proglašeni su za najuspješnije rvače u 2011. godini, odlučeno je na redovnoj Skupštini Rvačkog saveza.

Za najbolje perspektivne sportiste proglašeni su Dejan Krivokapić (RK Vembli) i Milica Drecun (RK Petrovac).

Najuspješniji trener je Maja Vicković iz RK Petrovac, inače trener ženske reprezentacije.

Kako je saopšteno, na Skupštini RSCG je odlučeno je da priznanja budu dodijeljena nosiocima medalja sa zvaničnih međunarodnih takmičenja - Mirjani Martinović, Vladimiru Radosavljeviću, Dejanu Krivokapiću, Mariji Kostić i Milici Drecun, kao i Ranku Vukotić iz budvanskog kluba za tehničku organizaciju Mediteranskog prvenstva.

Na Skupštini, na kojoj su učestvovali svi predstavnici rvačkih klubova, treneri i reprezentativci, konstatovano je da je, i pored poteškoća 2011., bila jedna od najuspješnijih godina u istoriji RSCG, “kako po ostvarenim rezultatima na domaćim i međunarodnim takmičenjima, tako i po zapaženim rezultatima na unutrašnjem organizovanju, stvaranju stručnog i takmičaraskog kadra, obezbjeđivanju značajne rvačke opreme i iznad svega pozicioniranju crnogorskog rvanja u Svjetskoj rvačkoj federaciji”.

Predsjednik saveza Velimir Babović je svim članovima RSCG čestitao na ostvarenim rezultatima, sa željom da u tokom 2012. godine unaprijede svoj rad i učine sve da na predstojećim kvalifikacionim turnirima pokušaju ostvariti olimpijsku normu i posvete se ključnim planiranim rvačkim projektima kao što su „Olimpijski sport - kroz sportske sekcije u osnovnim školama“ i organizaciji Evropskog prvenstva za kadete Bar 2013”, navodi se u saopštenju iz Rvačkog saveza Crne Gore.

Bonus video: