Duško Šarić dijelio poklone zaposlenima u zatvoru

Koktel je počeo oko 12, a završio se oko 19 časova. Nakon što su alkohol i harmonika opustili atmosferu šef sprovodničke službe je, navodno, zapucao iz pištolja
111 pregleda 0 komentar(a)
dusko saric, Foto: Beća Čoković
dusko saric, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 12.01.2012. 09:32h

Da harmonika, alkohol i službeni pištolji ne idu zajedno potvrđuje sljedeći događaj – šef sprovodničke službe u zatvoru u Bijelom Polju Safet Dizdarević je pred kolegama i načelnikom zatvora Goranom Šćekićem ispalio nekoliko hitaca kroz prozor na koktelu koji je upriličen u prostorijama ovog zatvora 30. decembra, reklo je Vijestima više izvora iz zatvora.

Koktel je počeo oko 12, a završio se oko 19 časova. Nakon što su alkohol i harmonika opustili atmosferu Dizdarević je, navodno, zapucao iz pištolja.

“Oko 17 časova načelnik Šćekić rekao je Dizdareviću da izvadi pištolj i da puca kroz prozor od prostorije u kojoj smo bili. Na koktelu je bilo oko sedam, osam službenika zatvora. Nakon što su radoznali zaposleni počeli da pitaju zašto je pucano u zatvoru, načelnik Šćekić je otišao do svoje kancelarije, donio metke i rekao da je šef sprovodničke pucao ćorcima”, kazao je jedan od izvora “Vijesti” koji su bili na novogodišnjem koktelu.

Načelnik zatvora u Bijelom Polju Šćekić odbacio je navode da je šef sprovodničke službe Dizdarević pucao iz pištolja 30. decembra.

Izvori "Vijesti" su kazali da je optuženi za pranje novca od prodaje droge Duško Šarić dijelio poklone zaposlenima u zatvoru, što Šćekić nije htio da komentariše.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: