T.M. putovala sa prijateljem, prije nego je umrla na pumpi na Jazu

Djevojci koja je sve vrijeme, dok joj je prijatelj zbog udesa bio u policiji, bila na benzinskoj pumpi iznenada je pozlilo i ona se srušila na pločnik
243 pregleda 0 komentar(a)
benzinska pumpa Jaz, Foto: Arhiva Vijesti
benzinska pumpa Jaz, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.01.2012. 23:27h

Inspektori kriminalističke policije ispitali su Budvanina T.Ć. koji je u utorak ujutru dovezao do benzinske pumpe svoju prijateljicu T.M (22) porijeklom iz Nikšića, gdje je ona nakon nekoliko sati pronađena mrtva na pločniku ispred toaleta.

Kako "Vijesti" saznaju, kobnog dana T.Ć. se kolima uputio ka Kotoru sa djevojkom, nakon što su stigli do Jaza, on joj je predložio da je tu ostavi a da će on morati da ode do Gornjeg Grblja, gdje je navodno imao nekog posla. Nakon što ju je ostavio, nedaleko od plaže Trsteno sudario se sa automobilom koji se kretao iz suprotnog pravca.

Upravo zbog saobraćajne nezgode T.Ć. je tog dana bio priveden u kotorsku policiju gdje je dao izjavu, da bi se kasnije ispostavilo da je on vozio nastradalu djevojku.

Nakon toga inspektori su ispitali momka, koji je detaljno ispričao kako se toga dana susreo sa djevojkom, te kako mu nije bilo poznato od čega je preminula.

Naime, djevojci koja je sve vrijeme, dok joj je prijatelj zbog udesa bio u policiji, bila na benzinskoj pumpi, kako „Vijesti“, saznaju, iznenada je pozlilo i ona se srušila na pločnik. Radnici na benzinskoj pumpi odmah su pozvali Hitnu pomoć, nakon što su ugledali djevojku kako nepomično leži. Na lice mjesta prvo je stigla policija, a potom i ekipa Hitne pomoći kojoj je jedino bilo preostalo da konstatuju smrt, jer je djevojka nije pokazivala znake života.

Iako još nijesu poznati nalazi obdukcije, prve indicije govore da je smrt nastala zbog prevelike doze antidepresiva ili narkotika...

Način na koji je djevojka okončala svoj mladi život bila je glavna tema u Budvi, a mnogi prijatelji porodice bili su iznenađeni smrću mlade T.M.

Nastradala T.M. živjela je sa roditeljima u Budvi, gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Bonus video: