Bojičić optužen za ubistvo Mandića

Mandić je ubijen 21. decembra prošle godine, u centru Berana, u ulici u blizini bioskopa
633 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Mandić, Foto: Tufik Softić
Danijel Mandić, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 09.05.2018. 06:29h

Bjelopoljsko Više tužilaštvo podnijelo je optužnicu protiv Beranca Nikole Bojičića (31), kojeg terete za ubistvo sugrađanina Danijela Mandića (36).

Iako se u optužnici pominje da je u teškom ubistvu učestvovala još jedna osoba, tužilaštvo nije utvrdilo ko je, osim Bojičića, pucao u tridesetšestogodišnjaka.

Mjesec nakon što je Mandić ubijen, 21.decembra prošle godine, policija je uhapsila mesara iz Berana, Bojičića.

Predstavnici Uprave policije tada su na konferenciji za medije tvrdili da je u pripremi ubistva učestvovalo nekoliko osoba sa teritorije Berana, ali niko od njih nije otkriven.

Iz bjelopoljskog Višeg tužilaštva “Vijestima” je odgovoreno da je na istragu stavljena tačka podizanjem optužnice protiv Bojičića i NN lica.

“Obavještavam Vas da je ovo tužilaštvo podiglo je optužnicu 23.04.2018. godine protiv B.N. sa NN izvršiocem da su kao saizvršioci izvršili krivično djelo teško ubistvo. Potvrđivanje ove optužnice zakazano je za 15.05.2018.godine, što se zaključuje da je istraga u konkretnom predmetu završena. Sam naziv krivičnog djela teško ubistvo na svirep i podmukao način, govori o motivu izvršenja ovog krivičnog djela”, pojasnili su iz bjelopoljskog tužilaštva.

Mandić je ubijen 21. decembra prošle godine, u centru Berana, u ulici u blizini bioskopa.

Bonus video: