Marko Šišović: Moj otac nije bacao dinamit nego ga je stavio u džep

Moj otac se nikada nije bavio ribolovom. Demantujem verziju policije da je moj otac bio u krivolovu. On je išao na trčanje kad je povrijeđen
112 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.01.2012. 10:31h

Slavko Šišević (53) iz Bara, koji je juče prijepodne zadobio teške tjelesne povrede nakon detonacije eksplozivne naprave na rtu Ratac, operisan je u Opštoj bolnici Bar i van životne je opasnosti.

“Vijestima” je u bolnici saopšteno da je Šiševiću operisana šaka.

Policija je obaviještena o eksploziji oko 9.10 juče ujutro. Istraga će utvrditi da li je povrijeđeni Baranin bio u krivolovu

Iz Uprave policije je juče neposredno nakon nesreće saopšteno medijima da je do povrede došlo “prilikom lova ribe”.

Osnovni tužilac u Baru Milenko Magdelinić rekao je ”Vijestima” da je od policije obaviješten kako je do eksplozije došlo prilikom bacanja eksplozivne naprave. Tužilac je naložio vještačenje odjeće Šiševića, a razmatra se podizanje krivične prijave zbog nedozvoljenog držanja eksploziva.

Džogirao je?

Prema dostupnim podacima, policija je obaviještena o eksploziji oko 9.10 juče ujutro. Istraga će utvrditi da li je povrijeđeni Baranin bio u krivolovu ili ne na mjestu koje je inače već decenijama omiljena pozicija dinamitaša.

Slavkov sin Marko Šišević kazao je “Vijestima” da “nije istina” da je njegov otac bio u krivolovu kako su saopštili iz policije.

“Moj otac se nikada nije bavio ribolovom. Demantujem verziju policije da je moj otac bio u krivolovu. On je išao na trčanje kad je povrijeđen. Slučajno je naišao na dinamit koji je stavio u džep i on je eksplodirao”, kazao je Šišević.

Bonus video: