Saslušanja u slučaju Božićne pucnjave: Gazivoda prvi na redu

Gazivoda je navodno imao verbalni sukob sa povrijeđenim Čavorom prije pucnjave
164 pregleda 0 komentar(a)
cristal, Foto: Screenshot: TV Vijesti
cristal, Foto: Screenshot: TV Vijesti
Ažurirano: 08.01.2012. 20:53h

Saslušanje svjedoka u slučaju Božićne pucnjave koja se dogodila ispred noćnog kluba “Kristal najt” koji se nalazi u hotelu “Grand” na Cetinju kada je povrijeđen direktor Poreske uprave Dejan Marinović i bivši fudbaler Božidar Čavor, na koje je pucao Dragan Pejović (27), počeće danas, saznaju “Vijesti” iz cetinjskog tužilaštva.

“U narednim danima biće saslušani svjedoci pucnjave. Sjutra će biti saslušan Luka Gazivoda (23) kao građanin. Povrijeđeni Marinović i Čavor će takođe biti saslušani u bolnici narednih dana”, kazao je sinoć “Vijestima” istražni tužilac Duško Milanović.

Gazivoda je navodno imao verbalni sukob sa povrijeđenim Čavorom prije pucnjave. Pošto je Pejoviću određen pritvor od 30 dana u Zavodu za izvršenje sankcija u Spužu, za taj vremenski period treba da bude završena istraga.

“Računamo da će saslušanja i istraga biti završeni i prije”, kazao je Milanović.

Pucnjava u kojoj su povrijeđeni Marinović i Čavor dogodila se oko 2.30 časova u noći između 6. i 7. januara ispred kluba “Kristal najt”. Prema saopštenju iz Uprave policije direktor Poreske uprave Marinović bio je slučajno pogođen u nogu.

Iz policije su “Vijestima” nezvanično prije dva dana kazali da je Čavor razgovarao sa nepoznatom osobom ispred lokala kada mu je prišao Pejović repetirao pištolj i pucao mu u nogu. Pejović se branio ćutanjem, i nije želio da kaže razlog zbog kojeg je pucao iz pištolje na Marinovića i Čavora.

Bonus video: