Mijović: Najoštrije osuđujemo mučki i kukavički pokušaj ubistva novinarke Olivere Lakić

"Crna Gora je u 21. vijeku porište obračuna narko klanova, zemlja straha, diktature, ućutkivanja i zastrašivanja svakoga ko drugačije misli", kazao je Mijović
183 pregleda 12 komentar(a)
Saša Mijović, Foto: Zoran Đurić
Saša Mijović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.05.2018. 19:52h

Najoštrije osuđujemo mučki i kukavički pokušaj ubistva novinarke Olivere Lakić, saopštio je večeras Saša Mijović, nosilac liste Grupa građana Saša Mijović "Pobjednik od riječi".

Novinarka "Vijesti" Olivera Lakić ranjena je večeras ispred njenog stana na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

"Crna Gora je u 21. vijeku porište obračuna narko klanova, zemlja straha, diktature, ućutkivanja i zastrašivanja svakoga ko drugačije misli. Novinarka Olivera Lakić se bavi istraživačkim novinarstvom i njen život je već bio u opasnosti zbog istina koje otkriva javnosti. Ovaj pokušaj ućutkivanja istine je državni udar. Pored ostalog i ovo su problemi oko kojih su se građani udružili i odlučili da svoj život uzmu u svoje ruke. Tražimo momentalnu smjenu ministra unutrašnjih poslova Melvudina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veska Damjanovića", kazao je Mijović.

Bonus video: