Tri maloljetnika osumnjičena za tešku krađu u Beranama

"Kod maloljetnika su pronađena sredstva- kliješta i nož, kojim su, kako se sumnja, pokušali da izvrše krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.12.2011. 14:29h

Beranska policija, kako je saopšteno, spriječila je tešku krađu u fabrici "'Celuloza", u naselju Rudeš, za koju se sumnjiče tri maloljetnika M.Š. (16) iz Berana, Ž.K. (17) i N.K. (16), iz Bijelog Polja.

"Policija je, dolaskom u objekat pomenute fabrike, zatekla tri maloljetnika, dok su, sumnja se, otuđivali bakarnu žicu. Kod maloljetnika su pronađena sredstva- kliješta i nož, kojim su, kako se sumnja, pokušali da izvrše krivično djelo i koja su uz potvrdu oduzeta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Od maloljetnika su uzete izjave, u prisustvu službenika za suzbijanje maloljetničke delikvencije i radnika Centra za socijalni rad u Beranama, o čemu su obaviješteni i njihovi roditelji.

"Policija je došla do sumnje, da su, ranije 26. decembra M.Š. i N.K., otuđili oko 4 kilograma bakarne žice, takođe, iz pomenute fabrike, koju su, potom, kako se sumnja, prodali izvjesnim licima u beranskom naselju Talum. Protiv M.Š., N.K. i Ž.K. slijedi krivična prijava, zbog sumnje, da su izvršili krivično djelo teška krađa u pokušaju, dok protiv M.Š. i N.K. slijedi i krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da su izvršili krivično djelo teška krađa", navodi se u saopštenju.

Bonus video: