Marko Radonjić ispred svih

“Nadam se da ću u narednoj godini opravdati zvanje najboljeg boksera Crne Gore", rekao je Radonjić na ceremoniji proglašenja najboljih.
145 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2011. 17:06h

Član Podgorice Marko Radonjić proglašen je za najboljeg boksera Crne Gore u 2011. godini, u tradicionalnom izboru Bokserskog saveza.

Radonjić je bio najbolji bokser na Kupu mimoze i reviji Trofej Podfgorice, a osvajač je zlatne medalje na turnirima Hakija Turajlić u Sarajevu i Gnjilanu.

Učestvovao je na Evropskom prvenstvu, dok je na šampionatu svijeta izgubio od petpoplasiranog na listi najboljih teška.

“Nadam se da ću u narednoj godini opravdati zvanje najboljeg boksera Crne Gore. Nadama se da će mi karijeri ići uzlaznom putanjom. Očekuje me dosta turnira i kvalifikacije u Istanbulu za Olimijske igre. Ne mogu ništa da obećam, ali daću sve od sebe da se predstavim u najboljem svjetlu", rekao je Radonjić na ceremoniji proglašenja najboljih.

Najbolji mladi bokser je član BK Herceg Novi Armin Prašović.

On je u 2011. godioni proglašen za najboljeg tehničara Kupa mimoze, proglašen je za najboljeg mladog boksera revije Trofej Podgorice, a bio je zlatni na turnirima u Mostaru i Sarajevu.

Najbolji junior je Eldin Sijarić iz BK Bijelo Polje, pobjednik turnira u Prištini, Novom Pazaru i Otvorenog prvenstva Beograda.

Najbolji školarac je Danilo Milačić iz BK Podgorica, koji je bio peti na EP, a zlatni na Kupu mimoze i turnirima u Mostaru i Žablju.

Za najboljeg trenera nagrađen je Bajram Ademović,dok je najbolji klub u 2011. godini Podgorica.

Galerija

Bonus video: