Evo šta odbija muškarca

Ispijanje piva direktno iz boce, pušenje i pljuvanje odbija, čak i ako ste mega dotj erana cica na štiklicama. Tona šminke i minić ne mogu da sakriju činjenicu da se ponašate kao muškarača.
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2011. 21:58h

Ovih pet razloga je sasvim dovoljno da dovedete vezu do kraja a da to nijeste zaista željele. Drage žene, ne činite te greške i otarasite se loših navika koje mogu da izlude vašeg partnera.

Razgovor

Razlog broj jedan za raskid u muškom svetu je njena otvorena upotreba prostih izraza i podštapalica. Budite dama.

Izgled

Doterivanje šminke u javnosti takođe nije cenjeno od strane muškaraca, jer time žena uništava veo misterije koji gradi uz pomoć sredstava za ulepšavanje. ***Šta je za muškarce seksi kod žena

Ponašanje

Ispijanje piva direktno iz boce, pušenje i pljuvanje odbija, čak i ako ste mega dotj erana cica na štiklicama. Tona šminke i minić ne mogu da sakriju činjenicu da se ponašate kao muškarača. A kome je to seksi?

Higijena

Muškarci ne vole kada žene koriste njihova sredstva za higijenu, kao što je brijač, dsezodorans ili češalj. ***Greške koje žene neprestano prave u vezi

Interesovanja

Razlog broj pet je veoma važan: postavljanje pitanja o njegovim prihodima, naročito na početku veze, potpuno će ga odbiti. Muškarac se uz takva ispitivanja osjeća kao roba na pijaci.

Bonus video: