Juniorke sjutra počinju pretkvalifikacije za EP

Crna Gora će u Baru za rivale na pretkvalifikacionom turniru, od 6. do 8. januara, imati selekcije Švedske i Estonije. Samo pobjednik turnira ide dalje.
0 komentar(a)
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: Www.cev.lu
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: Www.cev.lu
Ažurirano: 27.12.2011. 16:25h

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore (igračice rođene 1. janura 1994. godine i mlađe) sjutra počinje pripreme za pretkvalifikacioni turnir u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se u avgustu iduće godine održava u turskoj Ankari.

Izabranice Nataše Marković okupiće se sjutra u 13 časova u hotelu “Sidro” u Baru, gdje će i trenirati do početka pretkvalifikacionog turnira. Prvi trening na programu je u srijedu od 19 časova u dvorani "Topolica".

Crna Gora će u Baru za rivale na pretkvalifikacionom turniru, od 6. do 8. januara, imati selekcije Švedske i Estonije. Samo pobjednik turnira stiče pravo nastupa na kvalifikacionom turniru u Sloveniji, gdje još učestvuju Belgija, Ukrajina, Španija i Hrvatska.

Selektor reprezentacije je odlučila da za pripreme pozove 20 igračica. To su tehničari Sara Bajčeta (Rudar), Marija Đonović (Morača), primači servisa Anđelija Petrović, Danijela Džaković (Rudar), Iva Mandić, Nevena Pejović (Morača), Iva Vujošević, Jelena Lacmanović, Aleksandra Ratknić (Galeb), Milena Vukosavović (Luka Bar), Tamara Munković (Herceg Novi), srednji blokeri Nađa Janjević (Morača), Mirjana Rosić (Galeb), Milica Mrvaljević (Budva), Aleksandra Sarić (Nikšić), korektori Nataša Matanović (Morača), Nikoleta Perović (Luka Bar), te libera Ena Muhović (Rudar), Andrea Novaković (Morača) i Ivana Vujošević (Budućnost).

Pored selektora Nataše Marković, u stručnom štabu reprezentacije su i treneri Marko Blagojević i Željko Medojević, te doktor Kenan Katana.

Bonus video: