Karambol u Nikšiću: Zakačio punta, zakucao se u mercedes, stradao jugo!

Moj mercedes je totalno havarisan i tražiću naplatu štete, ogorčeno je prokomentarisao Ratko Mišković
433 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.12.2011. 16:05h

U ulici Narodne Omladine u Nikišiću danas oko 13 časova Nikšićanin, Željko Mitrović (21), napravio je pravi karambol u saobraćajnom udesu u kojem niko nije stradao.

Stradala su međutim čak 4 automobila na parking traci!

Kako nezvanično saznajemo, Mitrović je pokušao da pretekne jedan automobil, ali je pri velikoj brzini izgubio kontrolu i zatim „nanizao“ 4 parkirana auta.

Najbolje je prošao prvi automobil u nizu, "fiat punto", nakon kojeg je Mitrović zatim dobro „očešao“ vozačevu stranu "zastave 101", da bi se svom silinom zakucao u "mercedes" kojeg je izbacio na trotoar.

"Mercedes" je usput polomio par zaštitnih stubića i zakucao se u "jugo" na kojem je oštećen prednji dio. Mitrović se od udara odbio nazad na ulicu i nakon desetak metara zaustavio se na sredini sa potpuno smrskanim prednjim lijevim dijelom BMW-a.

Mitrović je odmah nakon udesa priveden u stanicu policije. Vlasnik „nesrećnog“ mercedesa, Ratko Mišković, kaže da je bio u stanu kada je čuo lom a zatim i vidio šokantan prizor svog havarisanig auta .

„Čuo sam udar, to je puklo. Evo napravio je havariju na četiri, pet auta. Ljudi najvjerovatnije alkoholisani i van pameti mogu ovo da naprave. Moj mercedes je totalno havarisan i tražiću naplatu štete“, ogorčeno je prokomentarisao Mišković.

Galerija

Bonus video: