Mrvaljević najbolji i u Nikšiću

Srđan Mrvaljević, vicešampion svijeta iz Pariza, ponio je epitet najuspješnijeg sportiste u gradu pod Trebjesom u anketi sportskih novinara Nikšića i opštinskog sekretarijata za sport.
0 komentar(a)
mrvaljević, Foto: Zoran Đurić
mrvaljević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 24.12.2011. 21:36h

Najbolji crnogorski džudista Srđan Mrvaljević, vicešampion svijeta iz Pariza, ponio je epitet najuspješnijeg sportiste u gradu pod Trebjesom u anketi sportskih novinara Nikšića i opštinskog sekretarijata za sport.

Među 10 najuspješnih sportista, osim Mrvaljevića, našli su se i Slađana Perunović (atletika), Danilo Lučić (karate), Nikolina Despotović (biciklizam), Bogdan Nikolić (rukomet), Darko Zorić (fudbal), Anđela Malović (tenis), Biljana Turčinović (košarka), Milorad Žižić (boks) i Tijana Blagojević (šah).

Žiri je za najuspješnijeg trenera u 2011. godini proglasio Dragoljuba Fatića (karate), dok je za društveno-sportskog radnika godine izabran Vladimir Šakotić (šah), a najbolji rekreativac je Milan Kodžulović (džudo). Epitet najboljeg novinara pripao je Boru Odaloviću (RTV Nikšić).

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je džudo klub Akademik. Posthumno priznanje žiri je dodijelio Franju Langeru za nemjerljiv doprinos auto-moto sportu. Svečano uručenje nagrada ovogodišnjim laureatima biće obavljeno u utorak, 27. decembra, u restoranu Sportskog centra.

Bonus video: