Šta nikada ne treba da kažete neudatoj ženi

Divan način da podsjetite ženu da sjedi sama na plesu dok sve njene drugarice imaju partnera. Možda su mnoge od vaših prijateljica bile u braku, neke su čak i razvedene... i šta s tim?
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2011. 11:53h

Dakle, u nastojanju da zaustavimo sve one strašne stvari koje znaju da izlete iz usta osoba oko nas, predstavljamo vam deset stvari koje nikada ne bi trebalo reći neudatoj ženi.

"Još ništa od prstena?"

Iako ovo izgleda bezazleno, ove tri riječi su kao stijena teške. I dalje? Nema? Prsten? Jaoj! Plus, to je retoričko pitanje. "Naravno da ne postoji glupi prsten. Da postoji, zaslijepio bi te od blještavila... ili samo zato što bih te zveknula u oko sa njim.

"Zar nijesu sve tvoje prijateljice u braku?"

Divan način da podsjetite ženu da sjedi sama na plesu dok sve njene drugarice imaju partnera. Možda su mnoge od vaših prijateljica bile u braku, neke su čak i razvedene... i šta s tim?

"Da li ti uopšte želiš da se udaš?"

Ako je osoba koja jeovo pitanje postavila u braku, možete joj odgovoriti nešto kao: "Naravno da ne. Tvoj primjer mi je živi dokaz da bih zažalila." Odmah će da umukne. Osim, naravno, ako pita baka, onda samo nabacite osmijeh i čvrsto se zagrlite.

"Možda brak jednostavno nije za tebe."

Ovo je mač sa dvije oštrice. Ukoliko počnete da se svađate, kajaćete se, ukoliko ne, kajaćete se.

"Čujem da je internet dejting učinio čuda za neke ljude."

A šta je internet? Jel' se to maže na hljeb?

"Da li misliš da si previše izbirljiva?"

Možda osoba koja ovo kaže misli da bi svaka žena trebala da se zadovolji onim što joj se nudi bez mnogo pitanja. Očaj.

"Tvoje vrijeme će doći .....Ne brini"

Ako čujete ovo, najbolje je da počnete da skačete gore-dolje, pretvarate se da ste odlepili od uzbuđenja, možda čak i počnete da vrištite i cičite: "Stvarno? Da li to zaista misliš!?"

"Da li si pokušala da promijeniš fruzuru/oblačenje/šminku?"

Hvala šro misliš da sam ružna.

Bonus video: