Budvanin u čarapi krio 11 grama heroina

M.B. je izjavio da u Danilovgradu kupio heroin od nepoznate osobe iz Nikšića
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2011. 12:51h

Cetinjska policija podnijeće, Osnovnom državnom tužiocu u Cetinju, krivičnu prijavu protiv M.B. (34) iz Budve, zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga dvijema osobama.

Kako je saopšteno policija je 22. decembra oko 21.45 časova, na raskrsnici magistralnih puteva Cetinje – Podgorica – Budva zaustavili "pežo 306", budvanskih tablica, vlasništvo jedne taksi firme iz Budve, kojim je upravljao taksi vozač Z.K. iz Subotice, nastanjen u Budvi. U vozilu su se kao saputnici nalazili M.B. i A.V. iz Budve.

"Izvršen je pregled lica i vozila i u čarapi M.B. pronađena je i oduzeta PVC kesica sa oko 11 grama opojne droge heroin. Lica su potom dovedena u Ispostavu policije Cetinje, gdje je M.B. izjavio da je tog dana u popodnevnim časovima u Danilovgradu kupio heroin od nepoznatog lica iz Nikšića, i to za svoje potrebe. Takođe je naveo da je tokom vožnje od Danilovgrada prema Podgorici od heroina napravio dvije "linije", od kojih je jednu sam konzumirao, dok je drugu dao na uživanje Z.K. Jedan dio heroina na uživanje je, kako je kazao, dao i A.V. koja je u međuvremenu ušla u vozilo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da će protiv M.B. biti podnijeta krivična prijava Osnovnom državnom tužiocu u Cetinju.

Bonus video: