Maloljetnik iz Bara osumnjičen da je ukrao skoro 10.000 eura

E.M. (17) je kako se sumnja ukrao skoro 10 hiljada eura, više komada zlatnog nakita, sat,
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.12.2011. 13:36h

Barska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv starijeg maloljetnika E.M. (17) iz Bara zbog sumnje da je izvršio 6 krivičnih djela teške krađa i dvije teške krađe u pokušaju.

E.M. je, kako se sumnja, tokom oktobra 2011. godine, iz porodične kuće R.N. iz Bara, ukrao dječju kasicu sa novcem u iznosu od oko 300 eura i zlatni nakit, a iz porodične kuće vlasništvo A.D. iz Bara, mobilni telefon.

Sumnja se, da je E.M., otvarao prozore, a potom ulazio u unutrašnjost kuća, odakle je, vršeći premetačinu, ukrao pomenute stvari.

Dalje, E.M. je, kako se sumnja, u novembru 2011. godine, izvršio tešku krađu, na štetu R.D. iz Bara, na način što je "djelujući podesnom sredstvom" otvorio prozor na spavaćoj sobi porodične kuće- vlasništvo R.D., nakon čega je iz unutrašnjosti prostorije, sumnja se, ukrao digitalni fotoaparat, mobilni telefon, ručni sat i zlatnu žensku narukvicu.

Takođe u novembru 2011. godine, E.M. je, sumnja se, iz porodične kuće vlasništvo A.K. iz Bara, ukrao pištolj marke ’’CZ’’, kalibra 9 mm i novac u iznosu oko 200 eura.

Dio stvari vraćen vlasnicima

Nadalje, E.M. je, kako se sumnja, 05. decembra 2011. godine, iz porodične kuće- vlasništvo Z.M. iz Bara, ukrao metalni sef u kojem se nalazio novac u iznosu od 9.000 eura, po navodima oštećenog, džepni sat, kao i dva zlatna prstena i tri zlatna privjeska, na način što je prethodno polomio staklo na balkonskim vratima porodične kuće, a potom ušao u kuću.

Takođe E.M. je, sumnja se, 11. decembra 2011. godine, iz porodične kuće vlasništvo P.N. iz Bara, otuđio 5 eura.

E.M. se sumnjiči i za dvije teške krađe u pokušaju, od kojih je jedna počinjena u novembru 2011. godine, kada je E.M., sumnja se, kroz poluotvoren prozor porodične kuće vlasništvo S.Ž. iz Bara, ušao u unutrašnjost kuće, gdje je izvršio djelimičnu premetačinu, ne ukravši ništa, dok je drugu tešku krađu u pokušaju, E.M., sumnja se, izvršio 06. decembra 2011. godine, na štetu O.Đ. iz Bara, na način što je otvorio prozor na kući, a potom ušao u njenu unutrašnjost, gdje ništa nije ukrao.

Policija je, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi E.M., pronašla dio ukradenih stvari, koje su, uz potvrdu oduzete i vraćene vlasnicima.

Bonus video: