Biserka Radulović sportista Podgorice

Radulović je, kao članica ženskog kata tima, osvojila zlatno odličje na Evropskom univerzitetskom prvenstvu Evrope
157 pregleda 0 komentar(a)
Karate reprezentacija, Foto: Karate savez Crne Gore
Karate reprezentacija, Foto: Karate savez Crne Gore
Ažurirano: 21.12.2011. 12:25h

Članica Karate kluba Budućnost Biserka Radulović najbolji je sportista Podgodice u 2011. godine, u izboru Savjeta Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Radulović je, kao članica ženskog kata tima, osvojila zlatno odličje na Evropskom univerzitetskom prvenstvu Evrope.

Najuspješniji sportski kolektiv grada je Karate klub Budućnost, a najuspješniji trener Nela Tatar iz tog kluba.

Za perspektivne sportiste Podgorice proglašeni su Vido Kopitović (karate), Viktor Ivanović (motokros), Marko Vukčević (fudbal), Milovan Drašković (košarka), Balša Sinanović (džudo), Tomaš Đurović (atletika), Milena Đaletić (košarka) i Miloš Matović (karate).

Za razvoj i promociju sporta osoba sa invaliditetom priznanje je dodijeljeno Sportsko rekreativno društvo slijepih Podgorice, dok je za promociju i razvoj sportske rekreacije nagrađen Podgorički savez sport za sve.

Profesori Momo Rakočević iz Osnovne škole "Pavle Rovinski" i Verica Prelević iz Srednje stručne škole "Spasoje Raspopović" dobitnici su priznanja za poseban doprinos u razvoju školskog sporta.

Za dugogodišnji rad i izuzetan doprinos u razvoju, organizovanju i unapređenju sporta nagrade su dobili Rajko Vujođević i Rifat Muratagić.

Nagrađena je i firma Gard Popović sekjuriti za uspješnu saradnju u realizaciji programskih aktivnosti Sekretarijata.

Svečano proglašenje najuspješnijih sportista Podgorice u 2011. godini biže održano u petak u 13 sati u hotelu Crna Gora.

Bonus video: