Vlasnik kafića u Beranama kaže da ovo nije prvi napad na njegovu imovinu

U napadu na kafić u ulici 8. crnogorske nije bilo povrijeđenih, a načinjena je manja materijalna šteta
151 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2011. 11:30h

U eksploziji koja je u noći između nedjelje i ponedjeljka, u jedan poslije ponoći, odjeknula u pozadini kaćića „Siti haus“ u glavnoj ulici u Beranama, pričinjena je samo manja materijalna šteta.

Naprava je, kako se saznaje iz policije, bila postavljena na zemlji blizu zida kafea, i od detonacije su popucala samo zadnja stakla.

"Naprava je bila postavljena na zemlji, pola metra od lokala, tako da nema velike štete, ali vjerujemo da je eksplozija bila namijenjana vlasnicima kafića“ – rekao je izvor iz policije.

Vlasnik kafića Darko Milošević „Vijestima“ je kazao da ovo nije prvi put da mu neko pričinjava štetu na lokalima koje drži u zakupu i kolima, ali je dodao da ne zna ko bi to mogao biti.

Najprije su mu, prije više mjeseci, zapaljena vrata gradske diskoteke u prostorijama fudbalskog stadiona. Nakon toga, neko je mu je zapalio automobil „golf“ koji je bio parkiran ispred zgradi u kojoj stanuje.

Na kafiću „Siti haus“ u dva navrata su polupani izlozi, a posljednji put su, prije mjesec i po, to učinla dva muškarca sa fantomkama na glavama koji su, u vrijeme kada je bilo gostiju u kafiću, sasuli salvu kamenja po staklima i pobjegli.

"Svaki incident je uredno prijavljen policiji, pa ipak vinovnici nikada nijesu otkriveni“ – rekao je Milošević.

Lokal „Siti haus“ nalazi se u glavnoj ulici u Beranama i predstavlja najpopularnije mjesto za okupljanje mlađe populacije. Diskoteka koju isti vlasnik drži na fudbalskom stadionu takođe je vrlo popularna i veoma posjećena.

Galerija

Bonus video: