Rudo darivalo Zorana Vujičića

"Gospodin Miranović me je svojim gestom, nastupom, uvjerio da prava Crna Gora nije mrtva. Ona oživljava, a ona je bila i biće velikodušna, šarmantna", kazao je Vujičić
301 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.12.2011. 22:24h

Samo pola mjeseca od akcije dobrovoljne pomoći oboljelom bokseru Zoranu Vujičiću iz Nikšića, koju je organizovao Samostalni sindikat sporta na čijem je čelu proslavljeni rukometaš Goran Đukanović, pomoć je stigla za jedinog Crnogorca koji je stao u ring najboljem bokseru svijeta, Vladimiru Kličku.

Riječ je o specijalnim kolicima koja je Vujičiću darovalo preduzeće Rudo Montenegro vlasnika Braca Miranovića.

"Ne znam šta da kažem, oduševljen sam. Gospodin Miranović me je svojim gestom, nastupom, uvjerio da prava Crna Gora nije mrtva. Ona oživljava, a ona je bila i biće velikodušna, šarmantna...I nije riječ o običnim kolicima kakva sam želio i za kakva sam se interesovao, jer mi ova koja koristim ne odgovaraju dimenzijama. Miranović je meni poklonio najbolja, od specijalnih materijala koja koštaju 2.000 eura. Zahvalan sam mu na tome, naravno i Samostalnom sindikatu sporta. Posebno me je impresioniralo poznavanje boksa gospodina Miranovića, i taj njegov “staropodgorički” šmek i prijemčivost", priča za “Vijesti” Vujičić.

A firma “Rudo” za proizvodnju i nabavku savremenih ortopedskih pomagala je poznata sa saradnjom sa sportistima. I Simon Vukčević je protiv Češke nosio masku koju je izradila i poklonila ova firma.

"Moto našeg preduzeća je zadovoljni korisnik. Trudimo se da maksimalno korisnicima izađemo u susret a nagrađeni smo i odličnom saradnjom sa Fondom za zdravstvo. Vujičiću sam želio da poklonim kolica prilikom njegovog januarskog intervjua, a akcijom Sindikata uspostavio sam kontakt. Rudo sarađuje na njemačkom firmom “Otobok”, koja je i izradila lako - aktivna kolica za Vujičića", priča Miranović koji se diči i fotografijama sa velikim šampionima Majkom Tajsonom i Vitalijem Kličkom.

"Sa Tajsonom sam se upoznao u Frankfurtu, a Kličkom u Majamiju. Tajson je niži za glavu, a Kličko je za toliko visočiji od mene, ali su jednako veliki šampioni u čijim sam mečevima uživao. Sport, pogotovo boks i fudbal su moja opsesija i čuveni Princ Nasem Hamed je desetak dana bio čak i moj gost u Crnoj Gori", kazao je Miranović.

Galerija

Bonus video: