28 saobraćajnih nezgoda, pet osoba povrijeđeno

U Crnoj Gori danas se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a ima sitnih odrona
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.12.2011. 07:43h

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, a četiri lakše.Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je policija oduzela 48 vozačkih dozvola i podnijela 48 prekršajnih prijava.Izdato je 444 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzeta dva para registarskih tablica.

Putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori danas se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a ima sitnih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 11 do 16 sati, zbog rekonstrukcije.

Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj je obustavljen od 9.30-12.30, 14.30-17.30 i noću od 22 do tri sata. Vozila se preusmjeravaju na pravac Prijepolje-Pljevlja.Na putu Budva-Petrovac zbog sanacije klizišta Sveti Stefan, saobraća se naizmjenično, jednom trakom na mjestu izvođenja radova.Iz AMSCG su podsjetili vozače da je obavezno posjedovanje zimske opreme.

Bonus video: