U udesu kod Delta sitija povrijeđen Drago Krivokapić (72)

U trenucima kad je došlo do kontakta bicikliste i džipa, automobil "buba" bez registarskih oznaka koji se takođe kretao u pravcu centa udario je u džip
138 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.12.2011. 21:30h

Biciklista Drago Krivokapić (72) teže je povrijeđen u udesu koji se dogodio oko 17.30 časova u neposrednoij blizini Delta sitija, kada je na njega naletio džip "hjundai" registarskih oznaka PG EB 497, koji se kretao prema centru grada.

U trenucima kad je došlo do kontakta bicikliste i džipa, automobil "buba" bez registarskih oznaka, koji se takođe kretao u pravcu centa, udario je u džip.

Kako "Vijesti" saznaju džipom je upravljao Ljubiša Pavićević (37), a sa njim u vozilu su bila dva momka. Pavićević se kretao prema centru grada kad je došlo do kontakta sa biciklistom. "Bubom" je upravljala djevojka, koja usled klizavog asfalta nije mogla na vrijeme da izbjegne džip.

Krivokapić koji je završio na haubi Pavićevićevog auta odmah je prevezen u Urgentni centar KC Crne Gora. Smješten je na Odjeljenju intenzivne njege, gdje ga je pregledao tim neurohirurga.

"Povrijeđeni je doveden u jedinicu intezivnog liječenja na dalju opservaciju. Urađene su sve potrebne dijagnostičke pretrage i konsultacije", kazala je oko 20 časova Gorica Soković, potparolka KC Crna Gora.

Iz policije je "Vijestima" rečeno da je Krivokapić bio konfuzan nakon sudara. Dva momka koji su se nalazili u džipu koji je udario Krivokapića rekli su "Vijestima" da se sve brzo odigralo tako da vozač nije mogao da izbjegne kontakt sa Krivokapićem.

"Čim je Ljubiša ugledao biciklistu počeo je da koči ali sve se odigralo brzo, tako da nijesmo mogli da izbjegnemo sudar sa njim. Biciklista je na nas naletio", tvrdio je nakon udesa jedan od momaka.

Galerija

Bonus video: