oduzimanje imovine

Uprava za imovinu nudi da Kalićev sestrić plaća kiriju

Izvršni sudija Milena Matović je rekla “Vijestima” da su u Upravi odlučili da Kalićev sestrić ostane još 15 dana u stanu
64 pregleda 0 komentar(a)
Kalićev stan, Foto: Vesko Belojević
Kalićev stan, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.12.2011. 09:22h

Zapljenom stana od 86 metara kvadratnih u Ulici Džordža Vašingtona u Podgorici, Uprava za imovinu juče je nastavila privremeno oduzimanje imovine odbjeglog narkobosa Safeta Saja Kalića (42), njegove uhapšene supruge Amine (29) , brata Mersudina (54) i njihove bliže rodbine.

U oduzetom stanu u kojem živi Kalićev sestrić Ernes Šabotić, predstavnike Uprave, podgoričkog Osnovnog suda i policije dočekali su vlasnica stana Kalićeva sestra, Mersada Šabotić i njen suprug, kojima je Uprava ponudila da iznajme oduzeti stan.

Izvršni sudija Milena Matović je rekla “Vijestima” da su u Upravi odlučili da Kalićev sestrić ostane još 15 dana u stanu, do kada će mu ponuditi ugovor o zakupnini. Predstavnici Uprave će naknadno odlučiti o visini kirije po kojoj će eventualno Kalićevom sestriću iznajmiti stan.

“Do eventualnog zaključenja ugovora jedan od ključeva stana je deponovan kod Osnovnog suda u Podgorici”, navela je Matovićeva.

Uprava će Kaliću oduzeti i stan od 192 kvadrata u podgoričkom naselju Gorica C, koji se vodi na njegovo ime, a u kojem, po saznanju nadležnih, niko ne živi.

Opširnije u štampanom izdanju

Preporučujemo za Vas