Tužilac poslao nalaze o smrti Milivoja Terzića u Sloveniju na supervještačenje

Od ovog nalaza navjerovatnije će zavisiti dalji koraci Tužilaštva i porodice pokojnog Terzića
136 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.12.2011. 12:07h

Nakon dva različita obdukciona nalaza o uzroku smrti pritvorenika Milivoja Terzića do kojih su došli patolozi prof.dr. Miodrag Šoć i doc.dr. Dragana Čukić, viši državni tužilac Veljko Rutović poslao je nalaze na supervještačenje koje će biti obavljeno u Sloveniji, potvrdila je za TV Vijesti porodica Terzić.

Od ovog nalaza navjerovatnije će zavisiti dalji koraci Tužilaštva i porodice pokojnog Terzića.

Šoć je u svom obdukcionom nalazu ostao pri mišljenju da je mladić zadavljen, dok Čukić nije isključila mogićnost da je smrt nastupila vješanjem.

Terzićevo beživotno tijelo pronađeno je 14. novembra obješeno u zatvorskoj ćeliji, a smrt je nastupila dok su ostali zatvorenici iz te ćelije bili u šetnji.

Šoć je u svom nalazu ostao pri mišljenju da je Terzić zadavljen, dok Čukić nije isključila mogućnost da je smrt nastupila vješanjem

Milivoje Terzić nalazio se dva i po mjeseca u Istražnom zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u reketiranju majke Darka i Duška Šarića.

Navodno je od majke Šarića, lažno se predstavljajući preko telefona kao predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, uzeo 300.000 eura.

Galerija

Bonus video: