Dug za novac otkrio nedozvoljeno oružje i eksploziv

Policija je primila prijavu od V.Š. (54) iz Mojkovca, u kojoj se navodi da je M.J. mobilnim telefonom, zbog dugovanog novca prijetio njegovom sinu V.Š. (20)
59 pregleda 0 komentar(a)
oružje Mojkovac, Foto: Upravapolicije.com
oružje Mojkovac, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 08.12.2011. 12:26h

Mojkovačka policija podnijeće prijavu protiv M.J. (46) zbog sumnje, da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kako je saopšteno primila prijavu od V.Š. (54) iz Mojkovca, u kojoj se navodi da je M.J. mobilnim telefonom, zbog dugovanog novca prijetio njegovom sinu V.Š. (20), koji je u srijedu podnio prijavu u kojoj je potvrdio da mu je M.J. uputio prijeteće poruke.

"Policija je došla do sumnje, da M.J. ilegalno posjeduje oružje, te je na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija i pronađena dva lovačka karabina marke "CZ", jedan signalni pištolj marke "DUV42", 13 štapina eksploziva, 194 komada municije za lovačku pušku i karabin, 171 komad municije za pištolj, 9 inicijalnih kapisli i okvir od pištolja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pronađeno oružje i municija su oduzeti uz potvrdu i poslati na vještačenje u Forenzički centar.

Bonus video: