"porodični klub"

Cineplexx: Kartice se dobijaju besplatno, bioskop bira filmove

Svako ko se prijavio će dobiti svoju karticu. Dakle, ipak nije ,,samo u reklami“
192 pregleda 0 komentar(a)
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.03.2019. 15:18h

Povodom teksta "Cineplexx daje popust za djecu, ali samo u reklami", reagovala je PR Cineplexxa Ivana Maraš.

Reagovanje prenosimo u cijelosti.

"Čitajući objavljenu verziju onoga što je bio naš razgovor o bioskopu Cineplexx, htjela bih da, cijenjenim čitaocima, skrenem pažnju na par činjenica.

Cineplexx je nova kompanija, koja je zajedno sa distributerskom kućom MegaCom Film/ MCF, ušla na crnogorsko tržište prije nepunih mjesec dana. Za to vrijeme, trudimo se da, na najbolji mogući način, izađemo u susret svim posjetiocima, kada je izbor filmova u pitanju, ali i ostatak bioskopske ponude. Bilo bi lijepo, kada biste i vi, svojim tekstovima djelovali u pravcu poboljšanja cjelokupnog kulturnog ambijenta naše zemlje.

To što u datom trenutku nije bilo dovoljno kartica za Family Film Club je dobra vijest, jer znači da se našim posjetiocima dopada nova bioskopska ponuda i mogućnost kupovine karata za djecu i cijelu porodicu po jeftinijoj cijeni. Mi smo zbog toga izuzetno zadovoljni. One se ne ,,pazare”, kako ste naveli u tekstu, već se besplatno dobijaju u bioskopu.

"To što u datom trenutku nije bilo dovoljno kartica za Family Film Club je dobra vijest, jer znači da se našim posjetiocima dopada nova bioskopska ponuda"

Svako ko se prijavio će dobiti svoju karticu. Dakle, ipak nije ,,samo u reklami“.

Takođe, bioskop svakako bira šta će puštati, ali naravno, na osnovu prethodnog odabira distribucije, nikako drugačije. Neću se dalje baviti demantovanjem, jer ćete me opet pogrešno citirati.

Zanimljiv je vaš stav da nešto što bi se moglo nazvati bogatijom kulturnom ponudom naše zemlje, vi karakterišete potpuno negativno.

Uostalom, velike gužve i ostvareni broj posjeta bioskopu, sami govore o našoj ponudi i zadovoljstvu publike. I dalje su sve konstruktivne kritike dobrodošle, a mi ćemo se potruditi da budemo još bolji. Vidimo se u Cineplexxu!"

Sjutra odgovor novinara