Carinici kod francuskog državljanina pronašli LSD

Kako je prilikom redovne kontrole primijećeno neobično ponašanje, pristupilo se detaljnoj carinskoj kontroli vozila i lica u cilju pronalaženja nedozvoljenih stvari i predmeta
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2011. 12:17h

Carinski službenici na graničnom prelazu Debeli Brijeg kod francuskog državljanina pronašli su supstancu za koju se sumnja da je opojno sredstvo LSD, saopšteno je iz Uprave carina.

Navodi da je u toku redovne carinske procedure pregleda putnika i vozila, na pitanje carinskog službenika da li ima nešto da prijavi, osoba H.F.A.L. koja je upravljala "mercedesom" francuskih registarskih oznaka, negativno odgovorila.

Kako je prilikom redovne kontrole primijećeno neobično ponašanje, pristupilo se detaljnoj carinskoj kontroli vozila i lica u cilju pronalaženja nedozvoljenih stvari i predmeta.

"Detaljnim carinskim pregledom koji je obavljen u saradnji sa službenicima Granične policije, carinici su među ličnim stvarima, u jednoj od knjiga koja se nalazila u desnim vratima vozila, pronašli manju količinu narkotika za koju se osnovano sumnja da je opojno sredstvo LSD", navodi se u saopštenju

Nakon sprovedenog carinskog pregleda, H.F.A.L i pronađeno opojno sredstvo, predati su službenicima granične policije na dalju nadležnost.